İnci Taneleri'ne bomba transfer! Dengeler değişecek

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Dengeler değişecek

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin kadrosuna dengeleri değiştirecek yeni bir isim dahil oldu. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu açıklandı.

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, başrolünü Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Karakterleri ve şarkıları ilgiyle takip edilen diziye yeni bir isim daha dahil oluyor.

Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu netleşti.

f-copy.jpg

SERA KUTLUBEY KADRODA

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Zalim İstanbul” dizisinin ardından İyilik projesiyle yıldızı parlayan Sera Kutlubey “İnci Taneleri”nin Nehir’i oldu.

Oyunculuğun yanı sıra yazarlık yönüyle de adından söz ettiren Sera Kutlubey daha önce Kehribar, İsimsizler, Hercai, Adım Farah gibi birçok başarılı projede yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN