1 günde 5 doktor koronaya yenik düştü

Koronavirüsle mücadele sürerken sağlık çalışanları kayıp vermeye devam ediyor. Bugün İstanbul'dan 3, diğer illerden 2 olmak üzere toplam 5 doktor daha virüse yenik düştü.

Koronavirüsle (corona virüs) mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının kayıpları her geçen gün artıyor. Bugün İstanbul, Kocaeli ve İzmir olmak üzere toplam 5 doktor daha virüse karşı verdikleri savaşı kaybetti.  

Ntv.com.tr'nin haberine göre, bugün vefat eden doktorlar ve görev yerleri şu şekilde: 

Dr. Ahmet Oğuz Tezcanlı, 1987 yılı İstanbul Tıp Fakültesi mezunuydu. Aile Hekimliği uzmanıydı, iş yeri hekimi olarak görev yapıyordu.

Dr. Ahmet Zare 64 yaşındaydı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanıydı. Yine İstanbul Tıp Fakültesi mezunuydu. İstanbul'da özel bir hastanede görev yapıyordu.  

Dr. Ferruh İlter 1980 İstanbul Tıp Fakültesi Mezunuydu. Ortopedi Uzmanı olarak İstanbul'daki özel bir hastanede görev yapıyordu. 

Dr. Mehmet Karakum, Kocaeli'de Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nde görevli Acil Tıp Uzmanıydı. 

Dr. Mustafa Selek ise İzmir'de görev yapıyordu. Aliağa ilçesinde iş yeri hekimiydi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Doktor, öğretmen ve esnaf kardeşler, 1 ay içinde koronavirüse yenik düştü
'Yılın Hekimi' seçilen doktor koronavirüse yenildi
Aynı aileden 4 kişi koronavirüse yenik düştü

Koronavirüs Haberleri