31 Aralık kargolar açık mı? Yılbaşında PTT açık mı?

Pandemi nedeniyle yılbaşından itibaren 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile birlikte gözler PTT ve kargolara çevrildi. 31 Aralık Perşembe akşamından itibaren başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi PTT ve kargoların çalışma saatleri de belli oldu.

31 Aralık Perşembe günü resmî tatil olmadığından dolayı PTT şubeleri ve kargolar hizmetlerini sürdürecek. Yılbaşında ise uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle PTT ve kargo şubeleri açık olmayacak.

31 ARALIK KARGOLAR AÇIK MI? 

Bu yıl yılbaşı akşamı yani 31 Aralık Perşembe gününe denk geliyor. Cuma gününe denk gelen 1 Ocak tarihi resmi tatil ve hafta sonunun da eklenmesiyle 3 günlük bir tatil oluşuyor. Ancak 31 Aralık’ın normal bir iş günü olarak geçmesiyle kargolar Perşembe günü açık olacak ve normal işlerine devam edecek.

YILBAŞINDA KARGOLAR AÇIK MI?

31 Aralık 2020 Perşembe günü PTT şubeleri açık olacak ve hizmet vermeye devam edecek. Ancak 1 Ocak 2021 Cuma günü resmi tatil olduğu için PTT açık olmayacak.

31 ARALIK PERŞEMBE YARIM GÜN MÜ?

31 Aralık Perşembe günü resmi tatile dahil değil bu nedenle kurum PTT, kargo, eczane gibi kurum ve kuruluşlar normal çalışma saatlerinde hizmet vermeye devam edecek.

31 ARALIK’TA AÇIK OLAN İŞ YERLERİ

31 Aralık Perşembe günü, kargolar, PTT, bankalar, eczaneler, hastaneler ve diğer kurum ve kuruluşlar açık olacak. Ancak 1 Ocak Cuma günü resmi tatil olduğu için pek çok iş yeri kapalı olacak. Eczane gibi acil sağlık hizmeti veren iş yerleri nöbet esasına dayalı olarak çalışmalarına devam ederken, hastaneler de acil servislerde vatandaşların sağlık hizmetlerini aksatmadan çalışmaya devam edecek.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri