ABD'nin Kansas eyaletinde National Baseball Congress maçında görev alan 9 yaşındaki Kaiser Carlile, başından aldığı darbe sonrası hayatını kaybetti.
Liberal Bee Jays takımının beyzbol sopalarını toplamakla görevlendirilen Carlile'in en büyük hayali olan beyzbol onun ölümüne sebep oldu.
Beyzbol sopasıyla başından vuruldu
Beyzbol sopalarını toplamakla görevlendirilen Carlile, sahaya indikten sonra oyuncunun arkasına geçerek sopayı toplamak için beklemeye başladı. Bild gazetesinin haberine göre, küçük çocuğu fark etmeyen oyuncu test için savurduğu beyzbol sopasıyla Carlile'in başına vurdu.
Hastanede hayatını kaybetti
Kask taşıdığı halde olay anında yere yığılan Carlile ilk yardım müdahalesi sonrası yakın çevredeki hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Carlile, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.