Ankara'da eczanelerin mesai saatleri değişti

Ankara'da eczanelerin çalışma saatleri hafta içi 08.30- 19.00, cumartesi ise 09.30-19.00 olarak değiştirildi.

Ankara'da eczanelerin çalışma saatlerinde değişikliğe gidildi. Kent genelindeki eczaneler hafta içi 08.30- 19.00, cumartesi ise 09.30-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Ankara Eczacıları Odası yaptığı yazılı bir açıklamayla kent genelindeki eczaneleri çalışma saatlerinde kontrollü normalleşme süreciyle birlikte değişikliği gidildiğini duyurdu.

Genelgenin "Valiliklerce gerek görülmesi halinde hıfzıssıhha kurulu kararıyla kademelendirilmiş mesai başlama ve bitiş saatleri tespit edilebilecektir" maddesine istinaden eczanelerin mesai saatlerinin düzenlediği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kontrollü normalleşme süreci kapsamında, 2 Mart 2021'den itibaren Ankara'da bulunan eczane mesai saatleri hafta içi 08.30-19.00, cumartesi 09.30-19.00 olarak düzenlendi. Kırıkkale ili ve ilçelerindeki eczaneler ise pandemi öncesindeki mesai saatlerini uygulayacaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Şehir Haberleri Haberleri