Ankara'da Ramazan ayı boyunca halk ekmeğin fiyatı 1 lira

Ankara'da 250 gramlık normal ekmeğin fiyatı Ramazan ayı dolayısıyla düşürüldü. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı süresince ekmek, Halk Ekmek satış noktalarında ve Başkent Marketlerde satışa 1 liradan satışa sunulacak.

Ankara'da 250 gramlık ekmeğin satış fiyatı Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı süresince 1 lira olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan ayı itibariyle başlayacak uygulamayı sosyal medya sitesi Twitter'dan duyurdu.

Halk Ekmek Fabrikası'nda üretilen ekmeğin fiyatı Yavaş'ın kararıyla 1 lira 25 kuruştan 1 liraya düşürüldü. Ekmek, 13 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Halk Ekmek satış noktalarında ve Başkent Marketlerde 1 liradan satışa sunulacak.

Yavaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda “Kıymetli hemşehrilerim, 6 milyon tek yürek olan, azla yetinip çoğu paylaşan Ankara halkının dayanışma zincirine bir halka da biz ekledik. Sizlere sağlıklı ve ucuz ekmek sunmak adına Ramazan ayı süresince Halk Ekmek bayilerinde ekmeğin fiyatını 1 TL olarak belirledik” ifadelerine yer verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mansur Yavaş'tan öğrencilere ikinci müjde

Şehir Haberleri Haberleri