Assassin's Creed Valhalla ne zaman çıkacak? İşte Assassin's Creed Valhalla sistem gereksinimleri

Assassin's Creed Valhalla çıkış tarihi belli oldu mu? Assassin's Creed Valhalla fiyatı ne kadar? Yeni Assassin's Creed oyunu ne zaman çıkacak? sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Oyun dünyasının en uzun serilerinden biri olan Assassin's Creed'in yeni sürümü 'Assassin's Creed Valhalla' sonunda Ubisoft tarafından duyuruldu. Oyunseverler, Assassin's Creed Valhalla ne zaman çıkacak? Assassin's Creed Valhalla sistem gereksinimleri neler? Valhalla ne demek? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte Assassin's Creed Valhalla'ya dair tüm detaylar...

'Assassin's Creed Valhalla satış fiyatı ne kadar?', 'Assassin's Creed Valhalla çıktı mı?', 'Valhalla'nın anlamı nedir?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Ubisoft'un köklü serisinin yeni oyunu, PC ve oyun konsollarına gelmeye hazırlanıyor. Tanıtımı yapılan 'Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış tarihi de belli oldu. Peki, 'Assassin's Creed Valhalla sistem gereksinimleri nedir?' Detayları KARAR.com okurları için hazırladık...

YENİ ASSASSIN'S CREED OYUNUNUN ADI NE?

Oyun yapımcısı Ubisoft, Assassin's Creed serisinin son oyununu kamuoyuyna duyurdu. Yeni Assassin's Creed oyunu 'Assassin's Creed Valhalla' bu kez Orta Çağ döneminde Vikingler ile İngilizler arasında yaşanan savaşa yer verecek. Oyunda gemilerle bolca deniz savaşı yaşanacak. AC Valhalla'da İngiltere'nin karanlık çağlarında geçen yeni bir savaş sistemi, zorlu ve çeşitli düşmanlar ve daha önceki oyunlarda hiçbir şeye benzemeyen büyük Viking baskınları yer alıyor. Son iki Assassin's Creed oyununu düşünürsek, oynanış süresi hayli uzun bir yapımın bizleri beklediğini söyleyebiliriz.

ASSASSIN'S CREED VALHALLA FRAGMAN

ASSASSIN'S CREED VALHALLA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Ubisoft tarafından yapılan açıklamada oyunun 2020 sonlarında çıkacağı belirtilmiş. Lakin bazı online satış siteleri Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış tarihi için 2020'nin Kasım ayını işaret etti.

Çıkış Tarihi: 2020 (Dördüncü çeyrek)
Yapımcı: Ubisoft
Yayıncı: Ubisoft
Platformlar: Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4,
Epic Games Store, Windows PC

ASSASSIN'S CREED VALHALLA FİYATI NE KADAR?

Assassin's Creed Valhalla'nın fiyatı da belli oldu. Epic Games Store üzerinden satılacak olan standart versiyonun fiyatı 269 TL olarak belirtilmiş. Ultimate sürüm içinse 495 TL ödememiz gerekecek. Fakat oyunun çıkacağı tarihe kadar dövizdeki oynamalar ve vergi oranlarının değişmesiyle oyunun ücreti artabilir. Oyunun Steam platformuna gelmeyeceğini de dipnot olarak belirtelim.

ASSASSIN'S CREED VALHALLA SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Assassin's Creed Valhalla oyunu için güncel PC sistem gereksinimleri tavsiye edilmektedir. AC Valhalla'yı oynayabilmek için PC özellikleri minimum sistem gereksinimlerini karşılaması gerekmektedir. Aksi halde Assassin's Creed Valhalla oynarken bilgisayarınızda donmalar veya takılmalar yaşabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

* 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
* İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 8.1 (64-bit)
* İşlemci: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen R5 1600
* Bellek: 16 GB RAM
* Ekran Kartı: AMD Radeon RX Vega 56 / NVIDIA GeForce GTX 1070
* RAM: 4 GB
* DirectX: Sürüm 11
* Depolama: 50 GB Boş Alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri

* 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
* İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
* İşlemci: Intel Core i7-9700K / AMD Ryzen R7 3700X
* Bellek: 16 GB RAM
* Ekran Kartı: AMD Radeon RX 590 / NVIDIA GeForce RTX 2080
* RAM: 8 GB
* DirectX: Sürüm 11
* Depolama: 50 GB Boş Alan

ASSASSIN'S CREED VALHALLA KONUSU NEDİR?

Assassin's Creed Valhalla'da şanlı bir mücadeleye atılan Viking akıncısı Eivor olarak oyna! Erken Orta Çağ İngiltere'sini keşfederken, düşmanlar üzerine akınlar yap, yerleşimlerini genişlet, egemenliğini pekiştir.Sakson kaleleri ve ordularına karşı efsanevi Viking akınlarını komuta et. Müthiş silahları ustaca kullanarak Vikinglere özgü savaş tarzını deneyimle. Assassin’s Creed tarihindeki en fazla ölümcül düşman çeşitliliği ile kendine meydan oku. Yapacağın her seçim karakterinin gelişimine etki ederken zafere giden yolu da açacak. Norveç kıyılarından İngiltere krallıklarına uzanan bir Orta Çağ açık dünyası. Yerleşimlerini genişleterek deneyimini kişiselleştir.

VALHALLA NE DEMEK?

Valhalla, İskandinav mitolojisinde Odin tarafından yönetilen Asgard'da bulunan görkemli ve büyük salonun adıdır. Savaşta ölenlerin salonu anlamına gelmektedir.

Valkyrieler savaş alanlarında ölmüş kahramanları buraya getirir. Ölmüş kahramanlar Ragnarok'a kadar burada eğitilir. Vikingler için cenneti ifade eder. Viking Kralı Ragnar Lodbrok'un ölmeden hemen önce belirttiği ve kendisinin oraya gideceğini iddia ettiği yerdir.

ASSASSIN'S CREED VALHALLA OYUN KAPAĞI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Teknoloji Haberleri