Balıkesir'de 9 FETÖ şüphelisi yakalandı

Balıkesir'de FETÖ'ye yönelik operasyonda aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 9 şüpheli gözaltına alındı. Sabah saatlerinden itibaren İzmir, İstanbul ve Ankara merkezli pek çok ilde eş zamanlı FETÖ operasyonları başlatılmıştı.

Balıkesir'de de FETÖ şüphelisi tek tek gözaltına alındı. 

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, ankesör ve kontörlü telefonlardan periyodik aralıklarla ardışık olarak arandıkları değerlendirilen 4 muvazzaf astsubay, meslekten ihraç edilmiş 2 öğretmen, özel sektörde çalışan öğretmen, emekli asker ve meslekten ihraç edilmiş polis hakkında yakalama kararı verildi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

FETÖ'YE YENİ OPERASYON DALGASI

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 25 şüpheliden 15'i yakalandı.

İzmir merkezli 25 ilde, İstanbul merkezli 15 ildeki operasyonlarda ise yüzlerce şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 

Hakkında FETÖ üyesi olma suçundan dava açılan ve İzmir 20. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu yargılanırken geçen ay ev hapsi şartıyla tahliye edilen Fevzi Öztürk tekrar gözaltına alındı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Son dakika! İzmir'de gözaltın alınan 53 FETÖ şüphelisinden 29'u tutuklandı
Kocaeli'de PKK operasyonu
Samsun ve Denizli'de 5 şüpheliye terör gözaltısı

Şehir Haberleri Haberleri