Balkondan girip boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'ni feshetme kararı ülke çapında protesto edilirken bir kadın cinayeti haberi daha Denizli'den geldi. Erkan Sivrikaya, boşanma aşamasındaki Meral Sivrikaya'yı bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşandı. İddiaya göre Erkan Sivrikaya, boşanma aşamasında olduğu Meral Sivrikaya ile konuşmak için kızının evine gitti. 

ÇATIDAN İP SARKARAK İKİ KAT İNDİ

Erkan Sivrikaya, kapının açılmaması üzerine elinde ip ile apartmanın çatısına çıktı. Çatıdan ip ile ilk olarak altıncı kattaki dairenin balkonuna daha sonra da kızının yaşadığı beşinci kata sarkarak inen Erkan Sivrikaya, eve girip eşiyle tartışmaya başladı. Erkan Sivrikaya, bu sırada yanında getirdiği bıçakla Meral Sivrikaya'yı balkonda vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Sivrikaya'nın çığlıkları üzerine kızı Özlem Yılmaz ve eşi yardıma koştu.

KAÇARKEN APARTMAN SAKİNLERİ YAKALADI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Erkan Sivrikaya, elinde bıçakla apartmandan kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalanıp, darbedildi. Cinayet şüphelisi daha sonra olay yerine gelen polise teslim edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Erkan Sivrikaya'yı gözaltına aldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda bıçak darbesi alan Meral Sivrikaya ise sağlık ekibinin müdahalesine rağmen balkonda hayatını kaybetti. Polis ekipleri apartmanda detaylı inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrası Meral Sivrikaya'nın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Son dakika! Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı

Şehir Haberleri Haberleri