Bayburt'ta yoldaki çukura otomobil ve minibüs düştü: 8 ölü, 3 yaralı

Bayburt’ta otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düşmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 8'e yükseldi.

Bayburt'ta, Gümüşhane karayolu Aydıntepe mevkiinde yol yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolda korkulukları aşan İran plakalı otomobil ile minibüsün art arda menfeze uçtuğu kazada ölü sayısı 8'e yükseldi. Kazada yaralanan 3 kişinin tedavisi ise sürüyor.

BAYBURT/DHA

İlk yorum yazan siz olun
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bayburt Belediyesi’nden ilaçlama mesaisi
Bayburt'ta 8 kişinin öldüğü kazada 2 tutuklama
Son dakika! Bayburt'ta feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Güncel Haberleri