Bebeğini dinlenme tesisinde doğurup çöpe attı: Cani anne yakalandı

Bolu’da, TEM Otoyolu'nda bulunan dinlenme tesisinin tuvaletinde, bebeğini doğurduktan çöpe bırakarak ölümüne neden olan cani anne İstanbul’da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde bulunan bir dinlenme tesisinde çalışan temizlik görevlisi dün gece saatlerinde çöpte bebek olduğunu fark etti. Gördüğü karşısında büyük şok yaşayan temizlik görevlisi durumu tesis yetkililerine haber verdi. Tesis yetkililerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde yeni doğduğu belirlenen bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Bebeğin cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığına gönderildi.



S.E. (39) JASAT ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu, İstanbul'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarına gelen otobüste yakalanarak gözaltına alındı
 

CANİ ANNE GÜVENLİK KAMERASIYLA TESPİT EDİLDİ

Yeni doğan bebeğin ölümüne sebep olan şahsı bulmak için Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, dinlenme tesisi ile çevredeki kamera kayıtlarını inceledi. Ekipler, Erzurum'dan İstanbul'a giden otobüste yolculuk yapan bir kadının tesisin tuvaletinde doğum yaptığını ve bebeğini çöpe attığını belirledi.

 

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bursa'da kadın cinayeti: Silahın şarjörünü verdi namludaki kurşunla öldürdü
'Ceren Damar davasında' sanığın ağırlaştırılmış müebbet cezası onandı
Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün bebeği hayatını kaybetti

Güncel Haberleri