Cumhuriyet gazetesi yazarı Ali Sirmen koronavirüsü yendi

Koronavirüse yakalanan 80 yaşındaki Cumhuriyet gazetesi yazarı Ali Sirmen virüsü yenerek taburcu oldu.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Ali Sirmen’in geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığı ve tedavi altına alındığı açıklanmıştı. 80 yaşındaki Sirmen’in koronavirüsü yendiği duyuruldu.

Sirmen'in taburcu edildiği duyuran Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Twitter hesabından ''Gazetemizin değerli yazarı, canım ağabeyim Ali Sirmen corona virüsü yenerek bugün evine taburcu edilmiş bulunuyor. Sevenlerine müjdeler olsun. Türk hekim ve sağlıkçılarına minnetle” açıklamasını yaptı.

ALİ SİRMEN KİMDİR?

Ali Sirmen 1941 yılında İstanbul'da doğdu. Cumhuriyet Gazetesi yazarı olan Sirmen yazarlık kimliğinin yanı sıra hukukçu, sinema ve dizi oyuncusu olarak da biliniyor.

Ali Sirmen Türk Sanat Müziği bestekâr ve keman sanatçısı Sadi Işılay'ın torunudur. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Cumhuriyet gazetesi'nde ayılmasının ardından Milliyet Gazetesi'nde çalışmıştır. İkinci Bahar dizisinde Antepli bir komiseri canlandırmıştır. Cumhuriyet adlı filmde şu an çalıştığı Cumhuriyet gazetesinin kurucusu olan Yunus Nadi Bey'i canlandırmıştır. SkyTürk isimli televizyon kanalında Siyah-Beyaz isimli programın sunucularından biridir. Ayrıca Cem TV'de Süheyl Batum ile "Ayıptır Söylemesi" isimli tartışma programını yapmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Koronavirüs Haberleri