Diriliş Ertuğrul'un Titan'ı Ogün Kaptanoğlu'nun Avrupa turu

Diriliş Ertuğrul'da rol alan Ogün Kaptanoğlu, 12 bin km'lik Avrupa turuna çıkıyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Titan rolünü oynayan Ogün Kaptanoğlu, motosikletiyle 12 bin km yol yapacak.

Kaptanoğlu, 26 günde 16 ülkeyi motosikletiyle aşacak. İtalyan firması Spidi’nin sponsor olduğu Kaptanoğlu, seyahatini ‘Kaptan’ın Yolu’ programıyla YouTube’dan da yayınlayacak.

40 yaşındaki oyuncu konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "12.000 km, 16 ülke, 26 günlük kuzey avrupa rotası Nordkapp motosiklet sürüş seyahatim başlıyor. Dünyaca ünlü İtalyan firması Spidi her ülkeden seçtiği sürücü pilotlar programın da, Türkiye’ yi temsilen sponsorum olmuştur. Bana bu desteği veren Spidi firmasına ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu büyük organizasyon sonun da, seçilecek olan en iyi test pilotu olmak ve ükemizi temsil etmek için yola çıkıyorum. Honda Ataşehir DRD den, Spidi Türkiye marka müdürü sevgili Süha abime yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kaptan’ ın yolu programı ile çok yakında YouTube kanalın da görüşmek üzere."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Diriliş Ertuğrul seti kül oldu
Küle dönen Diriliş Ertuğrul’un seti, havadan görüntülendi
Diriliş Ertuğrul'da sürpriz ayrılık: Önümüzdeki sezon yok

Hayat Haberleri