Beyonce Soul Train ödüllerine layık görüldü

Las Vegas’taki Orleans Arena’da düzenlenen Soul Train Ödülleri’nin verildiği geceye Amerikalı şarkıcı Beyonce damga vurdu. Beyonce, yılın Albümü dahil üç ödüle layık görüldü.

Amerikalı şarkıcı Beyonce, her sene siyahilerin yaptığı müzikte en iyi çalışmaların değerlendirildiği Soul Train Ödülleri’nden üç ödülle ayrıldı.

Las Vegas’taki Orleans Arena’da düzenlenen ödül töreninde Beyonce’ye ‘Renaissance’ ile Yılın Albümü, ‘Break My Soul’ ile Yılın Şarkısı, Ronald Isley & The Isley Brothers ile yaptığı düet olan ‘Make Me Say It Again, Girl’ ile En İyi İşbirliği ödülleri verildi.

Müzik dergisi Billboard, art arda bir kadın şarkıcının beşinci kez yılın albümü kazandığına dikkat çekti. Ödülün önceki sahipleri H.E.R, Lizzo, Summer Walker, Jazmine Sullivan’dı.

Soul Train Ödülleri’nde Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) düeti ‘Smokin Out the Window’’a Yılın Klibi, Tems’e Yılın Yeni Sanatçısı, Jazmine Sullivan’a En İyi R&B/Soul Kadın Şarkıcısı, Chris Brown’a En İyi R&B/Soul Erkek Şarkıcısı ödülleri verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Buffalo'daki ırkçı saldırıda 10 kişiyi öldüren zanlı suçlamaları kabul etti

Dünya Haberleri