Altına yatırım yapanlar dikkat! Kuyumculardan kritik açıklama! Daha gidecek yolu var...

Altın fiyatları üzerinde hareketlilik devam ederken kuyumcular tarafından çeşitli yorumlar gelmeye başladı. gram altının 1.400 seviyelerine geleceğini belirten kuyumcu Cengiz Çiftçi yatırım yapacaklara seslendi.

Yatırım yapmak isteyip fakat parasını dolara ve faize yatırmak istemeyenler için ilk tercih gram altın oldu. Uzun vadede getirisinin çok olduğu belirlenen gram altının geleceği nokta hakkında açıklamalarda bulunan kuyumculardan Cengiz Çiftçi, ABD enflasyon rakamlarının yüksek çıkması altın fiyatlarını ve altını yeniden dünyaya gündeme gelmesine değinirken altın fiyatlarının dünya emtia olarak en ucuz madde olarak yorumladı. Bununla beraber vatandaşlara ellerinde bulunan altınların değerini bilmeleri gerektiğini belirterek yatırım için altını işaret etti.

GRAM ALTIN 1.400 TL

Kasım ayı boyunca altının yükseleceği tahmininde yorumlar yapan Cengiz Çiftçi, altına yatırı yapanların kazanmaya devam edeceğin vurgu yaptı. bununla beraber elinde altını olanlara kısa vadede bozdurmamalarını beklemeleri gerektiğini belirtti. Ekim ayında gram 998 lira olurken altın alanların şu anda karda olduğunu belirtti. Kasım ayında altına yatırım yapanların kazandığı ay olurken Aralık sonunda gram altının 1.400 seviyelerinde olacağını ön gördü.

Ekonomi Haberleri