Apple Türkiye'den sürpriz zam kararı

Apple Türkiye, Kasım ayı sonunda, kurdaki fırlama üzerine ürün satışlarını geçici olarak durdurmuş, fiyatları 'güncelledikten' sonra satışa devam etmişti. Şimdi de Dolar'ın 17, Euro'nun 19 TL’yi aşarak tarihi rekorları kırması sonrasında fiyatlara gece yarısı zammı yaptı.

Dünya devi Apple, kasım ayı sonunda kurdaki artıştan dolayı satışı, geçici olarak durdurmuştu. Kısa süre sonra fiyatlarını yükseltip yoluna devam etmiş ve bugün gece yarısı yeni bir zam kararı daha alıp tüm cihazlarının etiketini değiştirdi. Güncel fiyatlar ise cep yakıyor.

Kasım ayı sonunda, kurdaki yükseliş üzerine ürün satışlarını geçici olarak durdurmuş, fiyatları 'güncelleyerek' sonra satışa devam eden Apple Türkiye, şimdi de Dolar'ın 17, Euro'nun 19 TL’yi aşarak tarihi rekorları kırması sonrasında fiyatlara gece yarısı zammı yaptı.

ZAM ÜZERİNE ZAM

Güncel fiyatlara göre en son çıkardığı telefon olan iPhone 13 Pro Max, 41 bin 999 TL ile satışta.

Bir alt modeli olan iPhone 12'ye ise 22 bin 499 TL fiyat biçildi.

Geçtiğimiz günlerde de şirket, Türk lirası'nın Dolar karşısında hızla değer kaybetmesinden sonra şirketten açıklama geldi. Birkaç içerisinde App Store uygulamasında fiyat artışı yaşanacağını belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Almanya’dan amcam getirsin devri bitti
Türkiye'deki Apple kullanıcılarına kötü haber
Apple ürünleri zamlı fiyatlarıyla yeniden satışta

Ekonomi Haberleri