Garanti BBVA varsa bol promosyon var! Garanti bankası Aralık'ta da cayır cayır! Duyanı gülümsetiyor. 6Bin TL imzayı atan alacak

Milyonlarca emekli tarafından dört gözle beklenen promosyon ödemeleri için heyecan zirveye ulaştı. Aralık ayına giriş yaparken özel bankalardan gelen açıklamalarda emeklileri sevindiriyor. Garanti Bankası yaptığı açıklama ile emeklileri sevindirdi. İşte Garanti Bankası promosyon detayları…

Aralık ayına giriş yaparken promosyon tutarları da güncellendi. Bankaların emeklilere vereceği promosyon ödemeleri devam ederken yapılan açıklamalarda emeklilerin yüzünü güldürüyor. Kamu bankaları tarafından verilen promosyon ödemeleri sık sık gündeme gelirken özel bankalarda yeni güncellemeler ile promosyon tutarlarını açıklıyor. Garanti Bankası tarafından Aralık ayında emeklilere verilen promosyon tutarları belli oldu. İşte Garanti Bankası promosyon detayları…

YENİ RAKAMLARI AÇIKLANDI

Aralık ayına giriş yaptığımız bugünlerde bankalar tarafından yapılan açıklamalarda sık sık gündeme geliyor. Emekli vatandaşların dört gözle beklediği promosyon ödemeleri için Aralık ayı tutarları açıklandı. Garanti Bankası yeni müşteriler için 6.000 TL'yi bulan promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

GARANTİ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

2022 yılının sonuna gelirken Garanti Bankası emekli promosyon tutarlarında güncellemeye gitti. SSK ve Bağ-Kur emeklisi olan vatandaşlar SGK müdürlükleri ya da e-devlet sistemi üzerinden alacakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi ile ya da Emekli Sandığı’ndan alınan emeklilik dilekçesi ile Garanti Bankası'nda başvuru yapması gerekiyor. Emekli olacak vatandaşların gerekli belgeler ile Garanti Bankası'na başvurması durumunda ödemelerden yararlanabileceği belirtiliyor.

GARANTİ BANKASI PROMOSYON BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda başvuru işlemleri şu şekildedir:

Yeni emekli olacak kişiler e-devlet sistemi üzerinden ya da SGK müdürlüklerinden alınan Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesini ya da Emekli Sandığı'ndan emekli olacak kişilerin çalıştığı kurumdan alacakları emeklilik başvuru belgesini Garanti Bankası'na teslim etmesi gerekiyor.

Başka banka üzerinden maaş alan kişiler ise Garanti Bankası müşterisi olmak için başvuru yapması gerekiyor. Mobil uygulama üzerinden temsilciliğe gitmeye gerek kalmadan kolayca Garanti Bankası müşterisi olabilirsiniz.

Başka bir banka veya PTT üzerinden emekli maaş alan ve maaş doldurması olmayan müşteriler mobil uygulamaya da müşteri iletişim merkezi aracılığıyla Garanti Bankası'na emekli maaşlarını taşıyabilir. Maaş taşıma işleminin ardından promosyon ödemelerinden yararlanabilirsiniz.

Emekliler kendilerine yakın Garanti şubesine kimlikleri ile birlikte giderek banka değişikliği yapabilmektedir. Bunun yanı sıra e-devlet sistemi üzerinden gerekli adımları takip ederek kolaylıkla banka değişikliği yapabilirsiniz. E-devlet sistemine Garanti Bankası internet işlemler üzerinden ya da PTT'den alınan şifre ile giriş yapılabilmektedir.

Ekonomi Haberleri