İslam Memiş'ten ezber bozan dolar yorumu! O tarihte rüzgar tersten esecek

İslam Memiş'ten "Rüzgar tersten esebilir" uyarısı geldi. Dolar alanlar için ciddi uyarılar yapan Memiş, doların yurt içi ve yurt dışında değer kaybettiğini belirten başka bir yatırım aracı önerdi. Bakın İslam Memiş neler söyledi?

Altın ve dolar yorumlarıyla dikkat çeken İslam Memiş, altın ve dolar için çarpıcı yorumlarda bulundu. Doların yatırıcım aracı olmadığını tekrarlayan Memiş, 2023 yılı için rüzgarın tersten eseceğini söyledi.

"DOLAR YATIRIM ARACI DEĞİL"

Doların hem yurt dışı hem yurt içi değerinde kayıp yaşadığını ifade eden Memiş, doların yatırım değil ödeme aracı olduğunu belirtti.

Dolar yerine gram altının getirisinin daha fazla olduğunu söyleyen Memiş, "Gram altın TL yatırımcısını üzmeyen bir yatırım aracı. Altındaki birikimleri önemsiyorum ben" dedi.

"2023 YILINDA RÜZGAR TESTEN ESECEK"

2023'te piyasalarda rüzgarın tersine döneceğini kaydeden Memiş, " Doların değer kaybettiği, altın, sterlin, gümüş, euro gibi yatırım araçlarının da değerinin arttığını görebiliriz. 2023'te ezberler bozulabilir." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri