Murat Ülker'den 'Kara Cuma' paylaşımı: Global trendlerden kaçınamazsınız

ABD'nin "Black Friday" (Kara Cuma) indirim kampanyasının, Türkiye'de "Çılgın Cuma", Dubai'de "Beyaz Cuma" olarak uygulanmasına dikkat çeken Murat Ülker, "Global trendlerden kaçınamazsınız, adapte etmezseniz de adapte olursunuz" ifadelerini kullandı.

"Black Friday" indirimleri, her yıl olduğu gibi tüm dünyada, 25 Kasım'da başladı. Genellikle 24 saat süren fakat yoğunluk durumuna göre 4 güne kadar uzayabilen indirim kampanyası, aslında Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Şükran Günü'nden sonra yapılan bir gelenek olup, küreselleşmeyle birlikte zaman içerisinde çoğu ülkede yerleşmiştir.

Türkiye'de "Kara Cuma" veya "Çılgın Cuma" olarak bilinen indirim kampanyası, Dubai’de de "White Friday" (Beyaz Cuma) adıyla uygulanmaya başladı.

'ADAPTE ETMEZSENİZ DE ADAPTE OLURSUNUZ'

İş insanı Murat Ülker, sosyal medya hesabı üzerinden, ABD'nin başlattığı bir alışveriş trendinin dünyanın dört bir yanına yayılmasına dikkat çekerek "Global trendlerden kaçınamazsınız, adapte etmezseniz de adapte olursunuz" paylaşımında bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri