Nakit ihtiyacı olan emekliler müjde! O ödemeler onaylandı...Emeklilere maaşının 10 katı kadar ödeme yapılacak!

Nakit paraya ihtiyacı olan emeklilere müjde! Emekliler için ihtiyaç kredisi kampanyasının başladığı kaydedildi. Tüketici kredisi kullanan emeklilerin bankaları aracılığıyla başvuruda bulunabilecekleri doğrulandı. Emekliler maaş aldıkları bankalar aracılığıyla başvuruda bulunmakta ve maaşlarının 10 katına kadar emekli maaşı alabilmektedir. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Devlet destekli bu nakit kampanyalarından yararlanan tüm bireylerin ihtiyaç kredisine başvurmadan aynı gün mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak paralarını alabilecekleri belirlenmiştir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla kredi kullanan kişilere aynı gün ödeme yapılabiliyor. Başvuruların mobil uygulamalar veya banka şubeleri üzerinden yapılabileceği kaydedildi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan emeklilerin maaşlı müşteri olması durumunda kredi başvurularının aynı gün içerisinde işleme alınabileceği bildirildi.

HEMEN HESAPLARA GEÇECEK

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini tamamlayan kişilere bankaların onayını müteakip 5 dakika içinde hesaplarına para aktarmaktadır. Kampanyaya katılarak acil kredi başvurusunda bulunmak isterseniz işleminizi hızlı bir şekilde tamamlayabilir ve onaylanan bu kredileri hesabınıza ekleyerek hemen kullanabilirsiniz.

 Bahsi geçen kredilerin 36 ay vadeyle alınabileceği tespit edilmiştir.

Haberleri