Sıfır Araç Alacaklar Kaçırılmayacak Fırsat! O Marka Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki...

Otomobil fiyatlarının hız kesmeyen artışı ve yaşanan çip krizleri dolayısıyla iş yerine katkıda bulunması için ticari araç satın almak isteyen, sıcak yaz aylarında hayallerindeki tatile kendi otomobiliyle gitmek isteyenlerin yüzü Temmuz ayında gülecek gibi görünüyor. Renault Temmuz ayına özel kampanyaları ile otomobil satın almak isteyenlerin hayallerini süslemeye devam ediyor, kampanya ve detayları ise haberimizde yer alıyor.

Fransa'da halkın arabası olan Renault ikinci el fiyatlarının sıfır otomobillerden daha yüksek olduğu bu dönemlerde hayallerinin arabasına kavuşmak isteyenler için özel kampanya getirdi.

Birçok marka özellikle de döviz kurlarının ve çip krizinin artması nedeniyle satışlar konusunda sıkıntılar yaşarken otomobil severlerin yüzünü güldürmek adına Temmuz ayına özel fırsatlarla çıkageliyorlar. Pandemi nedeniyle motosiklet artışları ülkemizde bir hayli artarken otomobil satışları aynı şekilde bir yükselişe geçememişti.

TEMMUZ AYINA ÖZEL TİCARİ ARAÇLARDA 75.000 TL KREDİ FIRSATI

Renault ise otomobil severlerin bu uzun süren hasretine Temmuz ayına özel fırsatlarıyla kulak verdi. Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 ve 2022 model Yeni Express Van, Yeni Express Combi, Trafic Multix, Trafic Combi, Trafic Panelvan, Master Panelvan ve Master Kamyonet araçların perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 75.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 6.761 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılmalıdır.

BU FIRSAT KAÇMAZ! RENAULT BİNEK ARAÇLARDA %0 FAİZ FIRSATI

Öte yandan Renault bu kampanyasında sadece ticari araç kullanıcılarını değil, binek araç kullanıcılarını da hatırladı ve binek araçlarına özel %0 faiz oranı fırsatı sundu. Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 ve 2022 model Clio, Megane Sedan, Yeni Taliant, Captur, ZOE, Kadjar, Koleos ve Talisman araçların perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 30.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 2.533 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi de ayrıca yapılmalıdır.

SIFIRINI ALAMIYOR MUSUNUZ? RENAULT MODELLERİNE ÖZEL 4.000TL TAKAS İNDİRİMİ

İkinci el otomobiller her ne kadar serbest piyasa nedeniyle uçuk fiyatlardan ilgi görse de Renault buna da el atıyor ve sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlere sınırlı sayıdaki 2022 modellerinde perakende satın alımlarında 4.000 TL takas indirimi sunuyor. İlgili kampanyada mevcut aracını takasa vererek, 2022 model Renault yeni araç alanlar faydalanabilecektir. Kampanya kapsamında, 4.000 TL’lik ekstra takas indirimi uygulanacaktır. Takasa verilecek araç, yeni araç alımı tarihinde, en az son 3 aydır, yeni araç alacak müşteri veya 1.derece yakını üzerine kayıtlı olmalıdır. Takasa gelen araç sahibi ile yeni araç sahibi 1.derece akraba (anne, baba, eş, kardeş, çocuk) olabilir. Soy ismi değişen kız çocukları da dahil edilebilir.

BASIN MENSUPLARI VE HUKUKÇULARA ÖZEL DOSYA MASRAFSIZ KREDİ

Küçük kardeş Dacia gibi hukukçu ve basın mensubu olan kullanıcılarını da unutmayan Renault özel dosya masrafsız kampanya sundu. İlgili kampanyada Renault Finans’tan kullanılan kredilerde, tüm 2022 model binek yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 4.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan, mesleğine ilişkin belgeyi ibraz ederek Renault Finans’tan kredi kullanan Baroya kayıtlı Avukatlar, Hakimler, Savcılar ve basın kartına sahip basın mensupları yararlanabilir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

ONLİNE SATIN ALIMLARDA İLK BAKIM HEDİYE ÜSTELİK DOSYA MASRAFI YOK!

Hatchback otomobillerin vazgeçilmezi, Fransa'nın halk otomobili bunlarla da yetinmiyor ve online satışlarına özel ilk bakımı hediye ediyor, üstelik bu yaptıklarından da dosya masrafı almıyorlar. Kampanyadan yararlanmak için satinal.renault.com.tr’den yeni satın alınacak araç modellerinde, Renault Finans’tan kullanılan kredilerde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. Kampanyadan, satinal.renault.com.tr üzerinden araç alan ve Renault Finans’tan kredi kullananlar yararlanabilir. Ruhsat sahibi, satinal.renault.com.tr üzerinden işlemleri yapanın kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

Renault'un Temmuz ayı özel ve halihazırda devam eden kampanyaları hakkına detaylı bilgi için lütfen burayı ziyaret ediniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri