Fırat Kalkanı Operasyonu'ndan acı haber geldi: 2 asker şehit oldu

Suriye'de düzenlenen Fırat Kalkanı Operasyonu'nda meydana gelen patlamada yaralandığı ve tedavi için getirildikleri Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kurtarılamayan 2 asker şehit oldu.

Cerablus ile Rai arasındaki bölgede yürütülen harekatta meydana gelen patlamada yaralandığı ve tedavi için getirildikleri Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kurtarılamayan 2 asker şehit oldu.

PATLAMADA ŞEHİT OLDULAR

Askeri kaynaklar, 2 askerin Karkamış kesiminde duvar örüldüğü sırada mayın ya da el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Şehit askerlerin cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, harekatta böylece şehit olan asker sayısı 10’a yükselmiş oldu.

GAZİANTEP/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fırat Kalkanı'nda 30. gün: 3 bölgeye 5 hava harekatı, 40 terörist öldürüldü - Son dakika haberleri
Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 103 DAEŞ hedefi imha edildi - Son dakika haberleri
TSK: DAEŞ'e ait 2 havan mevzisi ve 2 bina imha edildi

Güncel Haberleri