Akbank emekliye müjdeyi verdi! EYT düzenlemesi ile birlikte promosyon kampanyası başladı... Mart ayı promosyonu açıklandı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte milyonlarca vatandaş promosyon ödemesine dair araştırmalara başladı. EYT düzenlemesinin TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin ve Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından bankalar arasındaki rekabet yeniden hız kazandı. Akbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte yeni kampanyayı duyurdu. Mart ayı emekli promosyonundaki rakamlar dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

AKBANK MART AYI EMEKLİ PROMOSYON GÜNCELLEMESİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin kabul edilmesiyle birlikte bankalar yeniden harekete geçti. Bankalar arasındaki promosyon rekabetinde kazanılan hız sonucunda rakamlar güncellenmeye devam ediyor. İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin EYT düzenlemesinden faydalanacağına dair detaylar yer aldı.

Emekli olan vatandaşların yakından takip ettiği emekli promosyon rakamları Akbank'ta yeninden güncellendi. Emekli promosyonunda son noktayı koyan Akbank diğer bankalar arasındaki rekabete katıldı. Oluşan rekabet ortamı ise 2022 yılının eylül ayı ile birlikte başlarken EYT düzenlemesiyle daha da alevlendi.

Gündemin en çok araştırılan konularından birisi olan emekli promosyon rakamlarının daha fazla artıp artmayacağı merak konusu oldu. 2023 yılı ile birlikte değişen promosyon rakamları 2023 yılının mart ayı ile birlikte yeniden güncellendi.

AKBANK GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Akbank tarafında EYT düzenlemesi ile mart ayında promosyon rakamları güncellendi. Yapılan güncelleme ile birlikte promosyon ödemeleri şu şekilde;

  • 0 ile 3.499 TL maaş aralığına sahip olan emeklilere 4.200 TL,
  • 3.500 TL ile 7.499TL maaş aralığına sahip olan emeklilere 4.850 TL,
  • 7.500 TL ile 9.999 maşa aralığına sahip olan emeklilere 6.250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş aralığına sahip olan emeklilere 7.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Akbank tarafından verilen emekli promosyonlarından faydalanabilmek için gerekli olan şartları yerine getirmeniz gerekir. Emekliliğinizin onaylanması ile birlikte tercih ettiğiniz bankaya müracaat ederek maaşınızı taşımanız gerekir.

Maaş taşıma işlemi ile birlikte emekli promosyonu alabilmek için 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir. Gerekli işlemleri yapmanız halinde emekli promosyonlarından faydalanabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri