Babacan'dan Erdoğan'a montaj tepkisi: Siyaset yapmak için insanlıktan çıkmayın

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan montajlı video hakkındaki “Ama montaj, ama şu, ama bu…” açıklamasına, ''Uydurulmuş görüntülerle, montaj videolarla halk kandırılmaz. Siyaset yapmak için insanlıktan çıkılmaz.'' sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı canlı yayında CHP'nin 'Haydi' reklam filmine montaj ile PKK elebaşı eklenen videosuna ilişkin yaptığı, "Kılıçdaroğlu, Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu" açıklamasına tepkiler sürüyor.

Millet İttifakı'nın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından, konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

''Bizim siyaset anlayışımızda yalan olmaz, iftira olmaz. Siyaset yapmak için insanlıktan çıkılmaz.'' ifadelerini kullanan Babacan'ın paylaşımı şöyle:

''BİZİM SİYASET ANLAYIŞIMIZDA YALAN, İFTİRA OLAMAZ''

''Montajlanmış görüntüler eşliğinde iftiralar atarak kafalarınızı karıştırmak istiyorlar. Hiç utanmadan teröristlerin videolarını kesip yapıştırarak gerçek olmayan görüntüleri miting alanlarında millete izletiyorlar. Hayret ediyorum.

Sabah akşam kutsal dinimizi siyasetlerine alet edenler nasıl oluyor da hiç Allah'tan korkmadan böyle açıkça iftira atıp yalan konuşuyorlar? Bizim siyaset anlayışımızda yalan olmaz, iftira olmaz olamaz. Siyaset yapmak için insanlıktan çıkılmaz.''

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri