Bağcılar yerine Başakşehir'e götürünce... Taksici ile müşteriler birbirine girdi

Taksici-müşteri kavgasına bir yenisi de İstanbul'daki olayla eklendi. Başakşehir'de kaydedilen görüntülerde taksici ile iki yolcunun sokak ortasında birbirine girdiği görüldü. Olayın, taksicinin müşterileri Bağcılar yerine Başakşehir'e götürdüğü iddiasıyla çıktığı öne sürüldü.

İddiaya göre, M.N. ve M.A. isimli iki kişi Bağcılar'a gitmek üzere önceki gece 01.15 sıralarında taksiye bindi. Başakşehir'den Bahçeşehir Mahallesi'ne getirilen yolcular ile taksici arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek, taksinin dışına taştı ve kavgaya dönüştü. 2 yolcu kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

'BAĞCILAR YERİNE BAŞAKŞEHİR'E GÖTÜRDÜ'

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, yaptıkları inceleme sonucunda M.N. ve M.A. isimli iki kişinin taksi ile Bağcılar'a gitmek istediğini, ancak taksi sürücüsünün yolcuları Başakşehir'e götürdüğü, bu nedenle aralarında para nedeniyle tartışma yaşandığını tespit etti.

Öte yandan konuyla ilgili tarafların şikayetinin bulunmadığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri