×
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Kripto Para
  • Spor
  • Hayat
  • Karar Video
  • Foto Galeri
  • Görüşler
  • Resmi İlanlar
  • Kültür Sanat
  • Şehir Haberleri
  • Yemek Tarifleri
  • Sağlık
  • Bilim & Teknoloji
  • Karar Nedir
  • Karar Biyografi
☰
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Üçüncü Sayfa

Bursa’da dehşet anları: Otomobil önce motosiklete sonra ağaca çarptı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin, motosiklete ve ardından ağaca çarptığı korkunç kaza saniye saniye görüntülendi. Metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsünün burnu bile kanamadı.

24/01/2026 17:07
15

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, görenleri hayrete düşürdü. İnegöl-Alanyurt kara yolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bir motosiklete çarptı, ardından yol kenarındaki ağaca vurarak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü yolda metrelerce sürüklenirken, kazanın ardından her iki sürücünün de yara almadan kurtulması teselli kaynağı oldu.

25

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL SAVRULDU

Kaza, saat 09.30 sıralarında İnegöl’den Alanyurt istikametine gidiş yönünde yaşandı. Arsal B. yönetimindeki 16 PH 320 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan araç, aynı istikamette ilerleyen Levent S. idaresindeki 16 BDU 803 plakalı motosiklete çarptı. Duramayan otomobil, savrulmaya devam ederek yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi.

35

METRELERCE SÜRÜKLENDİ, TAKLA ATTI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kazanın şiddeti gözler önüne serildi. Otomobilin çarpmasıyla dengesini yitiren motosiklet sürücüsü Levent S., çarpmanın etkisiyle yola düşerek metrelerce sürüklendi ve takla attı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

45

MUCİZEVİ KURTULUŞ KAMERADA

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan kontrollerde, taklalar atan motosiklet sürücüsü Levent S.’nin kazayı yara almadan atlattığı belirlendi. Otomobil sürücüsü Arsal B.’nin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde, kazanın boyutu ve sürücünün mucizevi kurtuluşu net bir şekilde görüldü.

55
İlk yorum yazan siz olun

İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

© 2015

KARAR


‧ Anasayfa ‧ İletişim