CHP'li Emir'den Erdoğan'ın 'Üç doz aşı oldum' sözlerine tepki

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Üç doz aşı oldum" açıklamasına, "Aralık ayının başında aşının aslında Türkiye'ye çoktan geldiğini ve bazı AK Partililerin el altından aşı olduğunu iddia etmiştik. 'Üç doz aşımı oldum' sözleriyle bizi doğrulamış oldu" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Murat Emir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün "üç doz aşı oldum" açıklamasına yazılı açıklama ile tepki gösterdi. Emir, "AK Partililerin el altından aşı oluyor" iddialarının doğrulandığını belirterek, "Aralık ayının başında aşının aslında Türkiye'ye çoktan geldiğini ve bazı AK Partililerin el altından aşı olduğunu iddia etmiştik. 'Üç doz aşımı oldum' sözleriyle bizi doğrulamış oldu" dedi.

"AK PARTİLİLER HERKESTEN ÖNCE AŞILANDI"

Emir, "Üçüncü doz aşının yapılabilmesi için ikinci dozun üzerinden 6 ay geçmesi gerektiğini" belirtti. "Erdoğan'a 14 Ocak'ta kameralar karşısında göstermelik bir aşı mı yapıldı?" diye soran Emir, "Yani tam da iddia ettiğimiz gibi, Türkiye'ye ilk aşı söylendiği gibi 30 Aralık'ta değil, çok önceden geldi ve AKP'liler herkesten önce aşılandı" dedi.

"AK PARTİ İKTİDARI, HALK SAĞLIĞI SUÇU İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR"

"Kovid-19 nedeniyle bugüne kadar binlerce insanımızı, yüzlerce sağlık çalışanımızı kaybettik" diyen Emir, "Beceriksizlik ve rant hırsı yüzünden Türkiye'ye büyük bedeller ödettiren AKP iktidarı, halk sağlığı suçu işlemeye devam ediyor" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri