Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği

Avrupa Siyasi Topluluğu (AST) zirvesi için Çekya'nın başkenti Prag'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avrupa Siyasi Topluluğu (AST) zirvesi için geldiği Çekya'nın başkenti Prag'da birçok ülke lideriyle görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ve AB Komisyonu Başkanı Leyen ve Çekya Başbakanı Fiala ile ayrı ayrı görüştü.

Öte yandan Erdoğan, Prag Kalesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile de bir süre sohbet etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile de ayak üstü konuşmuştu.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev Türkiye'ye geliyor: İkili ilişkiler masaya yatırılacak

Güncel Haberleri