Dilan Polat'a şok üstüne şok! Ali Koç'tan sonra Ekrem İmamoğlu'da talimat verdi!

Son günlerde hakkında çıkan iddialarla gündemden düşmeyen ünlü fenomen Dilan Polat'a bir şok da İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dilan Polat'ın kadın voleybol takımı ile yaptığı sponsorluk anlaşmalarını iptal ettirmek için talimat vermişti. Ali Koç'un ardından İmamoğlu'da Dilan Polat'ın kozmetik markasının afişlerini İBB araçlarından söktürdü.

Yaşam tarzları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomen Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu hakkındaki iddialara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Polat ailesi hakkında çıkan iddiaların gündemde geniş yer bulmasının ardından geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç talimat vererek kadın voleybol takımı ile yapılan Dilan Polat sponsorluk anlaşmasını iptal ettirmişti.

Ali Koç'un ardından fenomen kız kardeşlere bir darbe de İBB'den geldi. Ekrem İmamoğlu'nun başkanı olduğu İBB, Dilan Polat'ın ailesine ait olan kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markasının reklamlarını otobüslerden söktürdü. Afişlerin söküldüğü anlar sosyal medyada paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri