Gökmen Karadağ ve Salim Şen'in yeni adresi belli oldu

Halk TV'den ayrıldıklarını açıklayan gazeteci Gökmen Karadağ ve hukukçu Salim Şen'in yeni adresi TELE1 kanalı oldu. Gökmen Karadağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Salim Şen'i de etiketleyerek "Açıkça yola Tele1’de @tele1comtr devam ediyor. Yakında başlıyoruz. Var mısınız @Saliimsen Bey?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Halk TV'den ayrıldıklarını duyuran gazeteci Gökmen Karadağ ile hukukçu Salim Şen'in yeni adresi belli oldu. Karadağ ve Şen TELE1 kanalında program yapacak.

Gökmen Karadağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Salim Şen'i de etiketleyerek "Açıkça yola Tele1’de @tele1comtr devam ediyor. Yakında başlıyoruz. Var mısınız @Saliimsen Bey?" ifadelerini kullandı.

Şen de Karadağ’ın paylaşımına, "Elbette varım Gökmen KARADAĞ elbette… Seninle birlikte kaldığımız yerden “Açıkça” konuşmaya, “Açıkça” yorumlamaya, Tele 1 de buluşmak üzere…" yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Salim Şen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte merak edilenler

Güncel Haberleri