Kemal Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "TÜSİAD Başkanı ile konuştum, herkesin konuşması gerektiğini söyledim. Şu an seçim ilan etseler yarın ülke toparlanır. Bu akşam desinler bunu yarın toparlanırız." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Halk TV Ana Haber'de İrfan Değirmenci'ye gündeme dair kritik açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan ve Bahçeli'nin tek olasılığı seçimdir. Bu hükümet çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıya. Susma zamanı değil herkes konuşmalı. Herkes bu gidişin doğru olmadığını dillendirmeli. Vatanını seven artık susamaz, susmamalı. Bu Saray ve şurekasının kalbi yoktur. Seçim sandığı önümüze konulana kadar asla susmayacağız. Hep birlikte bütün vatandaşlar, çağrı yapmalıyız" ifadelerine yer verdi.

''OLAY ASGARİ ÜCRETİ AŞTI, YANGIN VAR"

Kılıçdaroğlu ayrıca ''Olay asgari ücreti aştı, yangın var. Hep birlikte her zaman ülkemizi seviyorsak bu ülkenin sanayicisi, esnafı artık konuşmalı ama demokratik yollarla. İktidar çoklu organ yetmezliğini kabul etmeli'' dedi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (15)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim startını Mersin'den verecek
Kemal Kılıçdaroğlu ve Ahmet Davutoğlu'ndan ortak çağrı: Erken değil hemen seçim

Güncel Haberleri