Kemal Sunal'sız 21 yıl: Sanki dün kaybetmişiz gibi

Usta sanatçı Kemal Sunal ölümünün 21'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Eşi gül Sunal, "Sanki dün kaybetmişiz gibi acısı özlemi giderek artıyor" derken, oğlu Ali Sunal ise, "Babam bizim çınarımız, gölgesi üzerimizden eksik olmasın. Bizi yattığı yerden kucaklasın izlesin istiyoruz" dedi.

Türkiye sinemasının usta isimlerinden Kemal Sunal, ölümünün 21'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Törende; usta sanatçının eşi Gül Sunal, oğlu Ali, kızı Ezo ile gelini Nazlı Sunal yer aldı. Kemal Sunal ile birlikte birçok filmde rol alan 72 yaşındaki oyuncu İlyas Salman, 21 yıl önce yaşamını yitiren Yeşilçam yıldızının anma törenine katıldı.

Yeşilçam efsanesi için mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Törende Kemal Sunal'ın sevenleri de yer aldı.

GÜL SUNAL: SANKİ DÜN KAYBETMİŞİZ GİBİ...

Gül Sunal, Kemal Sunal için bir YouTube kanalı açtığını belirterek şöyle konuştu:


"21 yıl uzun zaman ama bize kısa geldi, sanki dün kaybetmişiz gibi acısı özlemi giderek artıyor. Sevenlerini gördükçe mutlu oluyoruz. Dün akşam bir YouTube kanalı açtım...

Kemal'in ilk tiyatroya başladığı günden biriktirdiği arşivlediği evrakları, çalışmaları, gazete kupürleri son güne kadar hepsi muhafaza edilmiş durumda. Buna çok önem veriyordu. Hayatta olsaydı o da bunu sosyal medyada sevenleri ile buluştururdu...

Kaynak olsun diye bunu yapıyoruz, bir de ben yaşlanıp bunamadan filmlerde olan öncesi sonrası hoş hikayeleri de anlatabileyim istedim. Gülümsetecek hikayelerde var içinde."

ALİ SUNAL: BİZİ YATTIĞI YERDEN KUCAKLASIN

Ali Sunal, babasına olan özleminin her gün arttığını dile getirerek, "Yine 3 Temmuz, yine buradayız. Babamıza dualar okuduk. Babam bizim çınarımız, gölgesi üzerimizden eksik olmasın. Bizi yattığı yerden kucaklasın izlesin istiyoruz. Onu çok seviyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kemal Sunal'ın hastalığı neydi, neden öldü? Kemal Sunal'ın kökeni nedir?

Güncel Haberleri