Kılıçdaroğlu'ndan İBB teftişi yorumu: Bütün dünya suçlamaların haksız olduğunu biliyor

İçişleri Bakanlığı tarafından Ekrem İmamoğlu hedef gösterilerek İBB'ye başlatılan teftişle ilgili açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Bütün dünya bu suçlamaların haksız olduğunu biliyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nde konuştu.

İçişleri BakanlığI'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) 557 çalışanın terör örgütleriyle iltisaklı ve irtibatlı olduğunu iddia ederek İBB hakkında özel teftiş başlatıldığını duyurması hakkında konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bu başarıları hazmedemeyenler var. Halka hizmet etmek istiyorsunuz hizmetin halka ulaşmasını istiyorsunuz, kaynağı yaratmışsınız her türlü imkanınız var ama engellemeye çalışıyorlar. Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim, Bunların görevi engel çıkarmak bizim görevimiz engeli aşmak.

Hangi engeli çıkarırlarsa çıkarsınlar her türlü engeli aşıp halka ulaşacağız ve hizmeti götüreceğiz.

Hiçbir ayrım yapmadan bütün İstanbul'u kucaklamak bizim, halkçıların görevidir. Biz bütün İstanbul'u kucakladığımız zaman ülkeyi nasıl daha sağlıklı, tutarlı, kararlı, itibarlı bir yönetime kavuşturacağımızı artık Mısır'daki sağır sultanın da duymasını istiyoruz.

"BELEDİYE BAŞKANINA ENGEL ÇIKARMAK HALKA ENGEL ÇIKARMAK DEMEKTİR"

Buradan bir çağrı yapmak isterim. Engel çıkarmasınlar, engelleri aşarız. Gölge etmesinler, güneşi mutlaka doğururuz. Bizim belediye başkanlarımıza engel çıkaranlar şunu çok iyi bilmeli; karanlığın zirvesindeyiz ama güneşin doğmasına çok yakınız. Dolayısıyla engel çıkaracaklar ve engel çıkarmak isteyenler bunun hesabını yeri ve zamanı gelince vereceklerdir. Çünkü belediye başkanına engel çıkarmak halka engel çıkarmak demektir. Bunların tamamını bitireceğiz. Göreceksiniz güzel bir Türkiye'yi hep birlikte yeniden barış içinde inşa edeceğiz.

"BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR"

İstanbul Büyükşehir Başkanımıza yönelik yapılan haksız suçlamalar var. Bütün dünya bu suçlamaların haksız olduğunu biliyor ama unuttukları bir şey var bu ülkenin insanının ferasetine güveniyorum, vicdanına güveniyorum. İstanbul Büyükşehir'i kazandığımız zaman 13 bin küsur oy farkıyla alınmıştı, ikinci kez seçim oldu fark 800 bine çıktı. Demek ki doğruyu yaptığınız zaman, bütün engelleri aşabiliriz.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

İçişleri'nin '557 terörist' listesi İBB'ye ulaşmadı
İmamoğlu, İBB'ye dava açmaya hazırlanan belediye başkanlarını uyardı
İBB Sözcüsü Ongun'dan dikkat çeken 'İBB teftişi' açıklaması

Güncel Haberleri