Kızı öldürülen acılı annenin feryadı Ece Üner'i gözyaşlarına boğdu

Ece Üner İle Susma programında gözyaşları sel oldu. Kızını av tüfeğiyle öldüren katil zanlısının tutuklanmamasına tepki gösteren annenin feryadı Ece Üner'i ağlattı. Üner, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Küçükçekmece'de E.V. isimli şahıs, sevgilisi Yağmur Önüt'ü av tüfeğiyle vurarak öldürmüştü. 'Bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan E.V.'nin davası Yargıtay tarafından 'olası kastla öldürme' suçundan ceza verilmesi gerekçesiyle bozmuştu. Yeniden görülen davada ise mütalaa açıklandı.

DURUŞMA ERTELENDİ, SOLUĞU PROGRAMDA ALDI

Savcı, sanığın 25 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep ederken, bugün gerçekleşen duruşmada mahkeme heyeti sanık avukatına mütalaaya karşı savunma yapması için süre vererek duruşmayı erteledi. Adliye çıkışı Ece Üner ile Susma programında katılan acılı anne, E.V’nin tutuklanmamasına ve çıkan karara tepki gösterdi. “Kızımın kalbi kaç gram, yüreği kaç gram ben biliyorum” dedi.

SARILARAK HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADILAR

Stüdyo, verilen karara tepki gösteren annenin titreyen sesi ile yankılandı. Gözyaşlarına hakim olamayan programın sunucusu Ece Üner, “Sizin hiç kızınız öldü mü?” diyerek tüm yetkililere çağrıda bulundu. Acılı anne ve Ece Üner birbirlerine sarılarak dakikalarca ağladı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri