Liderlerden Flash TV'ye başsağlığı mesajı

Flash TV'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ziya Göktuğ'a siyasilerden taziye mesajı yağdı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener, DEVA Partisi lideri Babacan, Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Göktuğ için başsağlığı mesajı yayımladı.

İstanbul'da gördüğü koronavirüs tedavisi nedeniyle özel hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Göktuğ, hem basın dünyasını hem de sevenlerini hüzne boğdu. Sevenlerinden art arda taziye mesajının yağdığı Göktuğ'a bir başsağlığı mesajı da siyasilerden geldi.

Muhalefet partisi liderleri taziye mesajlarını resmi twitter hesabından paylaştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu , ''Özel TV yayıncılığının önemli isimlerinden Ömer Ziya Göktuğ'a Allah'tan rahmet diliyorum'' derken, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de ''değerli iş insanı Göktuğ ve Flash TV kurucusu Göktuğ'a Allah'tan rahmet diliyorum'' temennisinde bulundu. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu da ünlü isme taziye mesajı yayımladı. Her iki lider Göktuğ'a Allah'tan rahmet dilerken, ''basın dünyasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, ''Basın dünyamızın önemli isimlerinden, Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ziya Göktuğ Beyefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.'' paylaşımında bulundu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener ise, ''Ülkemizin ilk özel televizyon kanallarından Flash TV'nin kurucusu, değerli iş insanı Ömer Ziya Göktuğ'a Yüce Allah'tan rahmet, Ailesine, sevenlerine ve Flash TV camiasına baş sağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.'' sözleriyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da başsağlığı mesajında, ''Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktuğ'un vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, Flash TV camiasına sabır ve baş sağlığı dilerim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.'' ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Acı haberi canlı yayında duyururken gözyaşları sel oldu

Güncel Haberleri