Lisans ve önlisans mezunları dikkat! KPSS 60 puan alan o kadroya yerleşiyor! Memur alım detayları belli oldu

Personel alımları hakkında araştırmalar devam ederken KPSS 60 puan ve üzerinde alanlar fırsatı değerlendiriyor. İlan kapsamında lisans ve ön lisans eğitimi alan adayların başvuru yapabileceği belirtilirken başvuru detayları da tek tek açıklandı. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Horasan Belediyesi memur alımı için kolları sıvadı. Yayınlanan ilan kapsamında adaylardan istenen şartlar tek tek açıklanırken son başvuru tarihinin 5 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Horasan Belediyesi tarafından yayınlanan ilan kapsamında eğitim şartını tamamlayan adayların başvuru yapabileceği belirtildi. 2022 yılı KPSS sınavında unvanlar için ayrılan kategoride en az KPSS 60 puanı isteniyor.
Adayların daha önce çalıştıkları kurum ve kuruluşlardan ahlaka aykırı nedenlerden çıkarılmamış olması gerekiyor.
13 Ekim 1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında hükümlere uygun olarak açıklanan kurallar kapsamında 2918 numaralı B sınıfı sürücü belgesinin bulunması gerekmektedir.

HORASAN BELEDİYESİ PERSONEL BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Horasan Belediyesi bünyesinde yapılacak olan personel alımları hakkında araştırmalar devam ediyor. 2 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak olan başvuruların 5 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Adayların başvuruları şahsen ya da iadeli taahhütlü posta ile başvuru yapması isteniyor. İadeli taahhütlü posta yöntemi ile başvuruda bulunacak adayların Kazım Karabekir Mahallesi Yavuz Selim Cad. No:48 HORASAN / ERZURUM adresine başvuruda bulunması gerekmektedir. Başvuruda yer alan gerekli belgeler ile başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Adaylar başvurularını horasanbelediye@hotmail.com adresine de gönderebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri