Milli kayakçı Kaan Şamgül'ün şüpheli ölümü: Sokakta hareketsiz halde bulundu

Milli kayakçı Kaan Şamgül, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bir sokakta yerde hareketsiz halde yatarken bulundu. 22 yaşında hayatını kaybeden Şamgül'ün ölümü kayıtlara 'şüpheli ölüm' olarak geçti. Şamgül'ün kalp krizi geçirdiği de öne sürülse de tam olarak ölüm nedeni bilinmiyor.

İstanbul'un Kağıthane ilçesindeki Emniyetevleri Mahallesi'nde bulunan bir sokakta dün sabah saatlerinde yerde hareketsiz halde yatan birini gören vatandaşlar panik olarak polisi ve ambulansı aradı.

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerin ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdığı kişi öldü.

Polis, ölen kişinin Türkiye şampiyonluğu bulunan 22 yaşındaki milli kayakçı Kaan Şamgül olduğunu tespit etti.

Şamgül'ün bir gece önce arkadaşı A.A. ve beraberindeki arkadaşları ile eğlenmeye gittiği, bir süre sonra gruptan ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

Polisin, kayıtlara 'şüpheli ölüm' olarak geçen olayla ilgili soruşturması sürerken, Şamgül'ün kalp kirizi geçirdiği de öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri