MSB personel alımları hangi illerden yapılacak, ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Bakanlığı’ndan son çağrılar

Milli Savunma Bakanlığı personel alımlarına devam ettiğini açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı için başvuruda bulunmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapabilmektedir. Bakanlık adaylardan KPSS şartı aranmadığını söyledi. İşte Milli Savunma Bakanlığı personel alımları…

Milli Savunma Bakanlığı 18 ilde personel alımı yapıyor. 21 Kasım tarihinde başlayan başvurular devam ederken adaylarda konu hakkındaki detayları araştırıyor. İŞKUR üzerinden yapılan başvurular için KPSS şartı aranmadığı belirtildi. İşte Milli Savunma Bakanlığı personel alımları…

KADROLAR BELLİ OLDU

18 ilde personel alımına devam eden Milli Savunma Bakanlığı İŞKUR üzerinden değerlendirmelere devam ediyor. 21 Kasım 2022 tarihinde başvurular başlarken adaylarda konu hakkında detayları araştırmaya başladı. İzmir İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerin yanı sıra pek çok farklı ilde de personel alımı yapılıyor. Başvurular kapsamında Metal Sac İşleme İşçisi, Tesviyeci, Elektronik Teknisyeni, Elektrikçi, Tekne Montaj İşçisi ve Temizlik Görevlisi kadrolarında alım yapılacak.


SON BAŞVURU 25 KASIM

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama herkesi sevindirdi. Bakanlık bünyesinde çalışacak personel için arayış devam ediyor. 21 Kasım'da başlayan başvuruların 25 Kasım'da sona ereceği açıklandı. En az ilköğretim mezunu olan adaylar alımlar için başvuru yapabilmektedir. KPSS şartı aranmayan başvurular için adayların mesleki yeterlilik belgesinin olması gerekiyor.

MSB PERSONEL BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde yapılan personel alımları için değerlendirme süreci 8 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Başvurusu onaylanan adaylar sözlü veya uygulamalı sınava tabi tutulacak.


BAŞVURULARI NEREDEN YAPILACAK?

MSB personel alımları için başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. İran'da bulunan şartları Taşıyan adaylar esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden iş arayan linkine tıklayarak başvuru yapabilmektedir. T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile birlikte başvuruları Milli Savunma Bakanlığı'na kolaylıkla iletebilirsiniz. Bunun yanı sıra başvurular için ALO 170 hattından da yardım alabilirsiniz.

PERSONEL ALIMLARI HANGİ İLLERDEN YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde çalışacak olan adaylar alımların hangi illerden gerçekleştirildiğini merak ediyor. Bu kapsamda İzmir, Kocaeli, Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Hatay ,Erzincan, Diyarbakır, Niğde, Kayseri, Erzurum, Elazığ, Eskişehir, Sivas, Adana ve Afyonkarahisar’da personel alımı yapılacak.

İlgili Haberler

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

Haberleri