Sedat Peker'in evinin önünde silahlı saldırı yaşanmıştı: Zanlılar adliyeye sevk edildi

BAE'de yaşayan Sedat Peker'in İstanbul'un Beykoz ilçesindeki evinin önünde yaşanan silahlı saldırı ile ilgili yapılan soruşturmada gözaltına alınan biri kadın olmak üzere 5 şüphelinin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Sedat Peker'in İstanbul Beykoz'daki evinin önünde silahlı saldırı yaşanmıştı. Saldırıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan biri kadın 5 zanlı adliyeye sevk edildi.

Beykoz'da 14 Eylül'de yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kırmızı bültenle aranan Sedat Peker'in elebaşılığını yaptığı suç örgütü üyelerinden Ö.Ş.'nin, daha önceden tanıdığı diğer örgüt üyesi Y.G.'yi alacak-verecek meselesi nedeniyle vurduğunu belirlemişti. Olayın ardından kaçan şüpheli Ö.Ş., polis ekiplerince yakalanmıştı. Y.G.'yi silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli Ö.Ş.'ye ateş eden O.Ş. ve Y.Ş. de gözaltına alınmıştı.

Biri kadın 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Gözaltına alınan 5 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sedat Peker'in danışmanı Emre Olur: Tetikçilerin isimlerini biliyoruz
Emniyet'ten Sedat Peker'in evine yapılan silahlı saldırı hakkında açıklama
Sedat Peker'in evine saldırı görüntüleri ortaya çıktı: 'Kim olduklarını biliyorum'

Güncel Haberleri