Silivri'de şiddetli sağanak yağış etkisini gösterince ulaşım felç oldu

İstanbul Silivri'de daha öncesinde yapılan uyarıların ardından sonunda sağanak yağış etkisini gösterdi. İBB Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM), yaptığı uyarılarda Yoğun sağanak yağışın etkisini göstereceğini belirtmişti. Yağış nedeniyle ulaşım felç olurken birçok yol ise göle döndü. O anlar ise böyle kaydedildi.

Silivri'de yapılan uyarıların ardından yağış etkisini gösterdi ve birçok yerde su baskınları yaşandı.

Yol kenarında bulunan, park halindeki araçlardan iş yerlerine kadar birçok yer su altında kalırken ulaşım ise yolların göle dönmesi ile felç oldu. Edinilen bilgilere göre belediye ise yağışın etkisini bu denli göstermesinin ardından yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma başlattı.

Uyarılar öncesinde yapılmıştı

Birkaç gün önce etkisini gösteren yağışın ardından İBB Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) bunun devamının geleceğini belirtmişti ve bugün, bu uyarılar etkilerini Silivri'de şiddetli sağanak yağış ile gösterdi. Su baskınlarını da beraberinde getiren bu şiddetli yağış sokaklarda yürümeyi bile zor hale getirirken park halindeki otomobilleri ise neredeyse yarısına kadar suya gömdü.

Mağdur olan vatandaşlar belediyeden yardım beklerken iş yerleri ise kepenk kapatarak göle dönen yollardaki suyun çekilmesini bekledi. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri