Site ve apartmanlarda aidatlar kirayı geçti! Bakanlıktan zamlara ani fren...O yerler tek tek denetlenecek

Site aidatlarına yapılan fahiş zamlar vatandaşların korkulu rüyası oldu. Artan maliyetler site aidatlarını da etkilerken kiracı ve ev sahipleri artan fiyatlar nedeniyle canından bezdi. Fahiş site aidatlarına karşı yeni bir önlem alındığı duyuruldu. Konu hakkındaki açıklama Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı’dan geldi. İşte site aidatları hakkında yapılan açıklamalar…

Site aidatlarına yapılan zamlar nedeniyle vatandaşların şikayetleri de her geçen gün artıyor. Konu hakkında yeni önlemler gündeme gelirken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duruma el attı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Şube Müdürlüğü kurulacağı ifade edilirken özel bir birim site yönetimi hizmeti veren şirketleri denetleyecek. Konu hakkındaki açıklama Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı’dan geldi. İşte site aidatları hakkında yapılan açıklamalar…

FAHİŞ FİYATLARI DUR DENDİ

Artan maliyetler her açıdan vatandaşı zorlarken son zamanlarda site aidatları da sık sık gündemde yer alıyor. Neredeyse bir kira bedeline ulaşan aidatlar vatandaşları canından bezdirirken bakanlık fahiş fiyatlara dur dedi. Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı, A Haber canlı yayınında detayları açıkladı.

Fahiş aidat tutarlarının yetkisiz ve bilgisiz kişilerin yöneticilik yapması nedeniyle kat maliklerini zor durumda bıraktığını belirten Sandalcı, aidatların herkesi derinden etkileyen bir sorun haline dönüştüğünü vurguladı. Yakın bir zamanda site aidatlarını denetleyecek bir şube müdürlüğü kurulacağını ifade eden Sandalcı, “Bu bilgiyi de A Haber ekranlarından halkımıza milletimize de duyurmuş olalım ilk defa. Apartmanlarda yaşanılan tüm problemleri şube müdürlüğü çerçevesinde inşallah çözeceğiz." şeklinde konuştu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yüzde 200 zammı bulan aidatlarda geri adım
Aidat isyanı büyüyor: Yüzde 200 zam yapan var

Güncel Haberleri