Sinan Ateş cinayetinde soruşturma büyüyor: MHP il yöneticisi de tutuklandı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada adliyeye sevk edilen MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Köktürk'ün arasında bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, geçtiğimiz günlerde Ankara'da motosikletli bir saldırganın açtığı ateşte başından vurularak hayatını kaybetmişti. Ateş'in cinayetinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında dün 3 kişi gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Cinayete ilişkin bugün MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Köktürk'ün de bulunduğu 4 şüpheli daha sorgulanmak üzere adliyeye sevk edilmişti.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen ve soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe sorgulanan 4 zanlıdan Ufuk Köktürk, M.U. ve M.Y. tutuklanırken, E.U. ise yurt dışına çıkma yasağı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: 4 kişi daha tutuklandı
CHP'den suikastla öldürülen Sinan Ateş’in ailesine ziyaret
CHP'den suikastla öldürülen Sinan Ateş’in ailesine ziyaret

Güncel Haberleri