Yeniden Refah'tan YSK'ya yanıt: Evrak eksik değil

YSK, cumhurbaşkanlığı adaylığı yapanların başvurularına ilişkin incelemelerini kamuoyuna duyurdu. Buna göre; Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın yükseköğrenim yapmış olduğunu gösteren onaylı diploma örneğinin eksik olduğu saptandı. Yeniden Refah Partisi ise başvuru evraklarında hiçbir eksiğin olmadığını söyledi.

Türkiye 14 Mayıs'taki seçime hızla hazırlanırken adaylar da başvurusunu yaptı. YSK, bugün Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenle arasından başvuruları reddedilenler ve eksik evrakı bulunan başvurucularla ilgili kararları yayımladı.

Bu karara göre; Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yükseköğrenim yapmış olduğunu gösteren onaylı diploma örneği, 6 vesikalık fotoğrafı, fotoğrafının yüksek çözünürlüklü elektronik ortamda hazırlanmış halinin eksik olduğu tespit edildi.

'EVRAK EKSİK DEĞİL'

Bu karara ise Yeniden Refah Partisi'nden yanıt geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yeniden Refah Partisi evraklarda hiçbir eksikliğin olmadığını belirtti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın 'Cumhurbaşkanı Adaylığı' için Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilen evraklarda hiçbir eksiklik söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri