Harun Cansız'ın oğlu Furkan Cansız trafik kazasında hayatını kaybetti

Yeryüzü Doktorları Derneği'nin kurucularından İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Harun Cansız'ın oğlu Furkan Cansız, trafik kazasında hayatını kaybetti.

[Karar]
HABER MERKEZİ

Filistin, Sudan, Keşmir gibi çok sayıda bölgeye sağlık hizmeti götüren Yeryüzü Doktorları Derneği'nin kurucularından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kulak- Burun- Boğaz Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Harun Cansız'ın oğlu Furkan Cansız (30) trafik kazasında vefat etti.

ELİM KAZA YASA BOĞDU

Furkan Cansız perşembe gecesi saat 23.00 sularında Gümüşhane'ye bağlı Torul mevkiinde özel otomobiliyle trafik kazası geçirdi. Elim kaza, Cansız ailesi ve dostlarını yasa boğdu. Furkan Cansız'ın cenazesi Cumartesi günü öğle namazına müteakip Trabzon Maçka Zaferli'de kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

EN ACI MESAJ

Prof. Dr. Harun Cansız, Twitter hesabından oğlu ile ilgili duygusal bir mesaj da paylaştı. Cansız mesajında, "Ölüm ölümü öldürmek midir? Düğün gecesi midir yoksa ölüm!! İnnanillah ve innaileyhi raciun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri