Aday tartışmalarına Elçin Sangu da katıldı! Öyle bir ismi aday olarak açıkladı ki... Cüneyt Özdemir çıldıracak

Seçime yaklaşık 6 ay kalmış durumda. Muhalefet kanadında henüz net bir aday ismi öne çıkmazken ünlü oyuncu Elçin Sangu, Cumhurbaşkanı seçiminde hangi ismi desteklediğini açıkladı. Öyle bir isim açıkladı ki gündeme bomba gibi düştü. Cüneyt Özdemir canlı yayında çıldırdı! Bakın Elçin Sangu'nun Cumhurbaşkanı adayı kimmiş?

Sosyal medyada verdiği pozlarla sık sık isminden söz ettiren ünlü oyuncu Elçin Sangu, yaptığı son açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Cüneyt Özdemir'in Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımına tepki gösteren Elçin Sangu, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Öyle bir isim söyledi ki kimse bunu beklemiyordu. İşte Elçin Sangu'nun Cumhurbaşkanı adayı...

ELİF SANGU CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

Seçimlere doğru yaklaşırken adaylık üzerinden yapılan tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Muhalefetin henüz bir adayı olmadığından kaynaklı baskılar iyice artıyor. En son Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca'nın geçtiğimiz günlerde 6'lı masanın adayını destekleyeceğini açıklaması, sosyal medyada gündem olmuştu. Karaca'nın paylaşımına göndermede bulunan Cüneyt Özdemir, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun şu an en büyük destekçisi Nihal Bengisu Karaca! Evet, fıkra bu kadar" demişti. Özdemir'in paylaşımına oyuncu Elçin Sangu'dan yorum gecikmedi.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLİYORUZ"

Cüneyt Özdemir'in göndermesine tepki gösteren Elçin Snagu, yaptığı paylaşımda "Yoo biz de gayet destekliyoruz. Küçümsemeye çalışmak da yeni moda oldu herhalde. Oysa bu tarz söylemlerin ne kadar kritik olduğunu siz daha iyi bilirsiniz" cevabını verdi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Sangu'nun paylaşımının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önceki sözleri gündem oldu. Sanatçıların siyasi duruşları olmaması gerektiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Yalakadan sanatçı olmaz" demişti.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri