Alev Alev final bölümünde Rüya ile Ömer'in bebek sevinci!

Sezona iddialı bir giriş yapan Alev Alev dizisi bu akşam son kez ekranlara geliyor. Demet Evgar, Dilan Deniz Çiçek, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan'ın başrollerini paylaştığı dizi, 28. bölümüyle 'büyük final' yapıyor. İşte, mutlu sonla biten final bölümü son fragman...

Alev Alev final bölümünde Cemre ile Ozan evleniyor! İskender'in göz altına alındığı sahnelerin dikkat çektiği tanıtımda, Çiçek'in İskender'i bağışladığını aynı zamanda da onu sevdiğini itiraf etmesi Rüya'da büyük şaşkınlığa neden oluyor. Bu durumun ikiliyi nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Cemre ve Ozan'ın yaşadığı şaşkınlığın nedeni ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

ALEV ALEV FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMAN

ALEV ALEV NEDEN FİNAL YAPTI?

Çekimleri İstanbul'un tarihi semti Yedikule'de yapılan Alev Alev dizisi bu akşam son kez ekranlara geldi. Güçlü kadrosuyla 5 Kasım 2020 günü yayın hayatına başlayan iddialı dizi, farklı dünyalardan gelen üç kadının hayatlarının bir yangınla birbirine bağlanmasını anlatıyordu. Sezona iddialı bir giriş yapsa da reytinglerde pek iddialı olamayan dizi, sezon boyunca kabul edilebilir reyting oranları elde etti. Yapım giderleri ile reklam gelirleri kafa kafaya seyrediyordu. Fakat Show TV gibi majör bir kanal için elbette bu yetersizdi ve daha fazlası lazımdı. Yüksek yapım maliyetlerine karşın zarar etmeyen fakat daha yüksek reytingler isteyen kanal yönetimi, reyting listesinde istediğini alamayınca Alev Alev'in yeni sezonuna onay vermedi ve dizi 'büyük final' yaparak ekranlara veda etti. Yapım şirketinin başka bir kanalda yeni sezon için görüşmeler yaptığı fakat sonuç alamadığı medya kulislerinde konuşuldu.

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Alev Alev'in final bölümü (28. bölümü), 27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Show TV'de izleyicisiyle buluşacak. Daha önceyse saat 20.00'de son bölümün özeti ekranlara gelecek. Alev Alev tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Puhu TV'ye bakabilirsiniz.

Alev Alev son bölümde neler oldu, göz atalım: Ömer ise kardeşi gibi gördüğü Ozan'ı vuran Çelebi'den intikam almak için harekete geçti. İskender de Çelebi’nin kaçmasına engel olmak için polisler ile anlaşarak Çelebi'yi ve annesi Hülya'yı onlara teslim edeceğini söyledi. Polisleri Çelebi'nin olduğu yere götüren İskender, burada önce tek başına ağabeyi ve annesi ile yüzleşmek isteyince işler karıştı. İhbar edildiğini anlayan Çelebi, annesini rehin alarak polislerden kaçarken, bindiği arabada hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Şoför koltuğunda oturan Ömer, Çelebi'yi yakaladı.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Alev Alev final bölümü (28. bölüm) özeti: Sarnıç yangınının külleri sönmek, herkesin hayatını kaplayan dumanı ise tamamen dağılmak üzeredir. Ömer'in yakalaması sonrasında Çelebi yolun sonuna gelir. Yaptığı onca kötülüğün cezasını ödemeye başlayacaktır. Cemre korkmadan yeni hayatını kurmak için adımlar atmaya başlarken, Hanım'ın kocasının hapisten çıkması büyük bir paniğe yol açar. Çiçek'in beklenmedik hamlesi ile İskender ve Çiçek'in imkansız aşkı son sınavını verir. Rüya'nın verdiği müjde Ömer başta olmak üzere herkesi mutlu eder. Altan ve Tomris arasındaki aşk filizlenirken, Tomris'in Çiçek'le yüzleşmesi Çiçek'in kaderini sonsuza dek değiştirir. Sarnıç yangınının külleri sönmek, herkesin hayatını kaplayan dumanı ise tamamen dağılmak üzeredir.

ALEV ALEV FİNAL BÖLÜMÜ ÖN İZLEME

ALEV ALEV KONUSU NEDİR?

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışının ve gerçek aşkın hikayesi… Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre... Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya... Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek... Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi'nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir.

ALEV ALEV OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın hayata geçirdiği, Burcu Görgün Toptaş'ın kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu Alev Alev dizisi oyuncu kadrosunda; Demet Evgar (Cemre Kayabeyli), Dilan Çiçek Deniz (Rüya Yıldırımlar), Hazar Ergüçlü (Çiçek Görgülü), Zuhal Olcay (Tomris Üstünoğlu), Cem Bender (Çelebi Kayabeyli), Berkay Ateş (Ozan Akınsel), Cihangir Ceyhan (Ömer Ataycı), Berker Güven (İskender Kayabeyli), Toprak Can Adıgüzel (Ali), Cem Sürgit (Bülent), Yiğit Sertdemir (Korkut), Tayfun Eraslan (Kenan Yıldırımlar), Nurhan Özenen (Hülya), Meltem Keskin (Seher), Sekvan Serinkaya (Adnan), Kayra Orta (Güneş), Kaan Şener (Atlas), Rüzgar Diricanlı (Uzun) gibi isimler yer alıyor.

ALEV ALEV DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Alev Alev dizisinin çekimleri, İstanbul'un çeşitli mahalle ve semtlerinde gerçekleştirildi. Asya Yakası'nda yer alan Şile ilçesinin Ağlayankaya sahilinde çekilen sahneler ekranlara yansıdı. Ev sahnelerinde ise Büyükçekmece ilçesindeki Alkent'ten görüntüler yer aldı. Ayrıca dizi-film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan sette de çekimler yapıldı. Fakat ağırlıklı olarak Avrupa Yakası'nda yer alan Suriçi'ndeki Yedikule semtinde çekimler gerçekleştirildiğini söylemek mümkün.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hazar Ergüçlü kendisinden 19 yaş büyük sevgilisiyle tatile çıktı
Çukur Azer öldü mü? Cihangir Ceyhan Çukur'dan ayrılıyor mu?
Berkay Ateş: 19 yaşındayken Tarkan'ın korumalığını yaptım

Hayat Haberleri