Bebek pudrasının hayatınızı kurtaracağını biliyor muydunuz? İşte bebek pudrasının 11 harika kullanım alanları

Genellikle anneler eni doğan bebeklerinin pişiklerini iyileştirmek veya önlemek için onlara bebek pudrası kullanırlar. Halbuki bebeklerde kullanmaya alışık olduğumuz bu mucizevi ürünün başka kullanım alanları da var. İşte onlardan bazıları...

Bebek pudrasının sadece bebekler için kullanılması gerekmez. Bebek pudrasını kullanabileceğiniz birçok harika şey var ve bazıları paradan tasarruf etmenize bile yardımcı olabilir. Ve talk içermeyen bebek pudrası kullanmanın en iyisi olduğunu unutmayın.

İŞTE BİLMENİZ GEREKEN 11 BEBEK PUDRASININ KULLANIMI

1.) Aceleniz varsa ve saçınızı yıkamak için vaktiniz yoksa ama biraz yağlıysa ellerinize biraz bebek pudrası serpip saç derinize sürmeyi deneyin. Yağı emecektir.

2.) Maskara, kirpiklerinizi daha dolgun göstermekte harikadır, ancak daha fazla dolgunluk için rimel sürmeden önce kirpiklerinize az miktarda pudra sürmeyi deneyin.

3.) Gıcırdayan döşeme tahtalarınız veya kapılarınız var mı? Gıcırdayan bölgeye biraz pudra serpin ve bir kez daha huzurun ve sessizliğin tadını çıkarabilirsiniz.

4.) Yapışkan oyun kartları iyi bir kart oyununu zorlaştırabilir. Kartları gevşetmek için içinde biraz bebek pudrası olan bir kilitli torbaya koymanız yeterli. Kapatın ve biraz sallayın. Kartları çantadan çıkardığınızda dokunulamayacak kadar pürüzsüz olmaları gerekir.

5.) Yüz pudrası satın almak biraz pahalı olabilir. Yüzünüzdeki parlaklıktan kurtulmak için biraz bebek pudrası sürmeyi deneyin.

6.) Sabah hazırlanıyorsanız, deodorantınız olmadığını anlamak için her zaman biraz bebek pudrası kullanabilirsiniz. Güzel kokuyor ve deodorant kadar iyi çalışıyor.

7.) Böcekler bebek pudrasını sevmezler. Onları bir sonraki pikniğinizden uzak tutmak için piknik örtünüzün etrafına biraz bebek pudrası serpin. Ayrıca, yaygın ev zararlılarının dolaştığı alanlara da biraz serpebilirsiniz.

8.) Bir kolye zincirindeki düğümler, çıkması çok büyük bir acı olabilir. Zinciri daha kolay çözmek için zinciri biraz bebek pudrası ile tozlamayı deneyin.

9.) Dolaplarınız veya çekmeceleriniz biraz küf kokmaya mı başladı? Küçük bir kap bebek pudrası ekleyerek küf kokusundan kurtulun. Bebek pudrası, küf kokusuna neden olan nemi emecektir.

10.) Büyük bir kilitli torbaya 6 soğan ve 4 yemek kaşığı bebek pudrası koyarak bu çiçek soğanlarının kurtçuklar veya diğer soğanlı yiyen haşereler tarafından saldırıya uğramasını önleyin ve çürüme şanslarını azaltın. Torbayı kapatın ve birkaç kez hafifçe sallayın. Artık zararlılar ve çürüme yok!

11.) Plajda geçen bir günün ardından herkes arabaya binmeden önce üzerlerine biraz bebek pudrası serpin. Bebek pudrası ekstra nemi emecek ve kumu fırçalamayı çok daha kolay hale getirecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri