Ben Bu Cihana Sığmazam Melike merak konusu oldu! Aslı Melisa Uzun güzelli ve oyunculuğuyla dikkat çekti!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Melike karakterine hayat veren kişinin aslen kim olduğu merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Aslı Melisa Uzun kimdir? Aslı Melisa Uzun'un sosyal medya hesabı nedir? İşte ayrıntılar.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Melike karakterine hayat veren Aslı Melisa Uzun daha önce Akrep dizisinde Duru karakterine hayat vermişti. Aslı Melisa Uzun, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde bilgisayar kurdu olarak ekranlarda yer olacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNDE MELİKE KİMDİR?

Dizide Melike karakteri, devlete çalışan akil adam olan Lokman beyin kızıdır. Annesi vefat ettikten sonra babası Lokmanla birlikte yaşamış daha sonra Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Babası öldükten sonra Cezayir'in ekibine dahil olmuştur. Babası kızı Melike'yi Cezayir'e emanet bırakmıştır.

Melike, Cezayir'in ekibinde bilgisayar işlerinden sorumludur. Babasının intikamı için Cezayir'in ekibinde bulunmaktadır.


MELİKE İLE AZAMET AŞKI BAŞLAYACAK

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Azamet, Melike'ye gönlünü kaptıracak.

ASLI MELİSA UZUN KİM?

11 Kasım 1995 tarihinde Ankara'da gözlerini dünyaya açmıştır. Köln Üniversitesinde eğitim almıştır. 1.74 cm boya sahip olan Aslı Melisa Uzun, oyunculuğun yanı sıra mankenlikte yapmıştır. 2015 yılında Miss Üniverse yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir. Yarışmadan sonra oyunculuk teklifi gelmiştir. Bunun üzerine Almanya'dan İstanbul'a oyunculuk eğitimi almak için Türkiye'ye gelmiştir. Küçük yaşlarından beri jimnastik ve dans eğitimleri almıştır.

Aslı Melisa Uzun, Akrep, Erkenci Kuş, Arkadaşlar İyidir dizilerinde rol almıştır. Şimdilerde ise ATV ekranlarına gelen reytinglerde üst sıralarda yer alan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol almaktadır.

ASLI MELİSA UZUN'UN SEVGİLİSİ VAR MI?

Güzel oyuncu Yağız Can Konyalı ile sevgiliydi. Fakat çift geçtiğimiz yıl ilişkilerini sonlandırmışlardı. Oyuncu @aslimelisauzun kullanıcı ismi ile Instagram aktif bir şekilde kullanmaktadır. Genç ve güzel oyuncunun şuan bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Hayat Haberleri