Bir final haberi daha! Star Tv o dizinin fişini çekti

Reyting sistemi, televizyon dizilerini bir bir yutmaya devam ediyor. Ekranlarda, kanalının beklentilerini karşılayamayan dizilerin yaprak dökümü sürerken, bir final haberi de OGM Pictures'ın Star Tv için çektiği diziden geldi.

“Yalı Çapkını”, “Çöp Adam”, “Ömer” ve Yüzyıllık Mucize” gibi işlerle bu sezon televizyona damgasını vuran OGM Pictures, yine bu yıl Star TV için Stellar Yapım ile ortak olarak “Toprak ve Fidan” adlı günlük bir dizi çekmeye başlamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın başrollerini paylaştığı dizi, 100. bölümde final yapacak.

Dizi, talihsiz bir kaza nedeniyle birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesini anlatılıyor. Çekimleri tamamlanan diziyi Eray Koçak ve Atilla Cengiz yönetiyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri