Bir süredir MS hastalığı ile mücadele ediyordu! Serdar Ortaç'tan kahreden haber!

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan kahreden haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olarak herkesi duygulandıran açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü şarkıcıdan kahreden haber geldi.

Geçtiğimiz aylarda TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olan ünlü şarkıcı, canlı yayındaki açıklamalarıyla yürekleri dağlamıştı. Serdar Ortaç'ın açıklamaları sonrasında Alişan'ın gözlerinin dolması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç, canlı yayında hastalık sürecinde yaşadığı zorlukları anlatırken 'Sol ayağım tamamen gitti' sözleri herkesi duygulandırmış, Ortaç'ın açıklamaları sonrasında Alişan'ın gözleri dolmuştu.

ACI HABER GELDİ

Serdar Ortaç’ın kardeşi Serkan Ortaç enfeksiyon sebebiyle tedavi gördüğü hastanede 40 yaşında hayatını kaybetti. Serkan Ortaç için Suadiye Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde ailesi, kardeşleri Serdar Ortaç ve Sertaç Ortaç taziyeleri kabul etti. Hayatını kaybeden Serkan Ortaç 2 çocuk babasıydı.

Tören sırasında Serdar Ortaç’ın güçlükle ayakta durduğu görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Serkan Ortaç’ın naaşı defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü.

KARDEŞİ İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Serdar Ortaç 2019 yılından bu yana enfeksiyon tedavisi gören kardeşi için dua isteyerek “Kardeşim Serkan yoğun bakımda. Allah onu çocuklarına bağışlasın. Lütfen dua edin. Virüsü buldular. H1N1’miş. Bebekler de bile oluyormuş. Bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Ayağa kalkacağını umuyorum. 10 gün de olur diyorlar, 2 ay da…” açıklamasında bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri